Erfarna hantverkare monterar effektiv isolering

Genom att montera en bra isolering stannar värmen garanterat i fastigheten. Isoleringen bidrar inte enbart till att skapa en härlig inomhusmiljö, utan husägaren sparar även mycket pengar som annars skulle gå åt till att bibehålla en passande temperatur i hemmet.

Byggplus, är ett etablerat företag som består av en erfaren personalstyrka. Samtliga hantverkare är specialister på allt som berör isolering och hjälper sina kunder med allt från materialval och planering till justering och montering.

Lättmonterade material med enastående isoleringsförmåga
Tack vare de högklassiga isoleringsmaterialen som företaget använder sig av garanteras att värmen hålls i byggnaden oberoende årstid. Produkterna är dessutom ytterst fukttåliga, vilket innebär att om isoleringen på något sätt skulle utsättas för fukt under bygget eller om vatten tränger in i huskonstruktionen senare så behålls värmeisoleringsförmågan och materialet tar inte skada. Kunderna som anlitar oss behöver med andra ord aldrig oroa sig för att isoleringen skall krympa, mögla eller ruttna.

De välutbildade hantverkarna är inte i behov av några specialverktyg vid monteringen av isoleringen, eftersom själva isoleringsskivorna är enkla att hantera i alla utrymmen. Monteringen går vanligtvis dubbelt så snabbt i jämförelse med konkurrenters isoleringskonstruktioner med tanke på att produkterna är så pass lättmonterade.

Trots den magnifika isoleringsförmågan är de material som monteras tunnare än flera andra liknande produkter som finns på marknaden. Därför tar de också mindre plats, vilket innebär att kunden kan göra stora kostnadsbesparingar tack vare den lägre energiförbrukningen. Att en större boyta frigörs höjer dessutom värdet på bostaden. Genom att kontakta oss får kunden garanterat en energieffektiv och pålitlig lösning som skräddarsys för att passa ändamålet.