Skonsam rengöringsmetod för olika ytor

Det finns många sorters tjänster man kanske aldrig tänkt sig att man kan behöva. Blästring till exempel, aldrig i livet. Men så plötsligt blir det stopp i avloppet, eller så kanske det bara börjar lukta illa i badrummet. På jobbet har ni en stor vägg som är full av mossa, avgaser eller graffiti. Det behövs ett proffs. Det är viktigt att ha klimatfrågorna i bakhuvudet i det här läget. Att så ofta det går använda sig av lösningar som inte slösar energi i onödan.

Vattenblästring är en sådan. Det handlar om att använda sig av en vattenstråle med så högt tryck att den kan rengöra både det ena och det andra. Framför allt företag med stora områden att göra rent kan dra nytta av dessa tjänster. Men även privatpersoner, som tröttnat på att stå i timmar och slita med en liten högtryckstvätt, kan glädja sig åt hjälp från proffsen.

Vattnet gör rent

I Stockholm finns företag som är experter på just det här med vattenblästring. Oroa dig inte om du inte är innerstadsbo, de jobbar över hela Stockholmsregionen. Företaget rengör och underhåller bland annat:

  • Avlopp
  • Avloppsrör
  • Brunnar
  • Cisterner

De har även de bästa av möjligheter att hjälpa till med vattenblästring på stora ytor, speciellt sådana av betong. För en närmare beskrivning av deras metoder och arbetssätt kan du läsa mer här.

Ingen påverkan alls

Med ett högt tryck på nästan 2500 bar, rengörs betongen så att företagaren eller privatpersonen sen kan gå vidare med sin plan för ytan. Denna kan målas, täckas med plank, eller fixas till på annat sätt. Eftersom metoden inte skadar underlaget alls, är möjligheterna många.

Vattenblästring är skonsamt för både underlaget och miljön. Detta sätt att göra rent på kräver väldigt lite kemikalier. Dessutom blir det inte mycket avfall över. Företagen önskar att jobba för en långsiktig och trygg frammarsch inom sin bransch.

Så oroa dig inte, det går att göra sig av med den äckliga stanken från handfatet.

Avgasfläckarna på sidan av huset kan spolas bort. Och allt detta på ett varsamt och säkert sätt. Då slipper miljön bli lidande.

Lämna en kommentar